Från att ha haft tekniken som huvudfokus har jag de senare åren skiftat till att mer fokusera på människan och organisationen, och jag brinner verkligen för en engagerad, välmående, utvecklande och samarbetande verksamhet.
Jag har hitintills haft flera olika roller i mitt yrkesliv, så som maskinoperatör, elektriker, programmerare, projektledare, utbildare, samordnare, rådgivare, chef och coach. Oavsett roll så har jag alltid nyfiket provat och testat, läst och förkovrat mig för att bättre förstå och utföra uppgiften samt utveckla rollen.

Länge har jag fascinerats av människans enorma kapacitet och potential och hur vi samtidigt så lätt begränsas och manipuleras av olika tankefel och antaganden. Detta och min passion för en engagerad, välmående, utvecklande och samarbetande verksamhet har drivit mig till att utbilda och certifiera mig som:
Certified Team Performance CoachTM
,
utbildad på Team Coach International Inc™.
Certifierad Förändringsledare,
ICF Associate Certified Coach och
INLPTA Business Communication Practitioner,
utbildad på Gothia Akademi.

Jag samarbetar med Team Coaching International och kan därigenom erbjuda Team Diagnostic™, Team Leader View™, Organization View™ och Team 360 View™.


JL Wallenberg AB är även en del av

Jag följer International Coach Federations etiska riktlinjer samt använder mig av en Coachöverenskommelse/ Teamcoachöverenskommelse.
Jag är även medlem i Sveriges Teamcoacher

%d bloggare gillar detta: