Inspirationsföreläsningar inom ämnen som samarbete, engagemang, ledarskap och teamarbete.

En enskild föreläsning kanske inte alltid leder till bestående förändring även om den kan vara riktigt träffande, tankeväckande och inspirerande.
Men som del i något större, som uppstart inför en långsiktig satsning på att utveckla sina ledare och team. Eller som en invävd del av att implementera en förändring. Då kan samma föreläsning vara precis vad som behövs för att tända gnistan, väcka nyfikenheten och varva igång motivationen, och då bidra till en hållbar förändring och utveckling.


SSG Elansvarsträff med den uppskattade talaren Jim Wallenberg.

Dagarna bjöd på många insikter och intressanta föreläsningar kring engagemang och elsäkerhetsarbete. Ensam är inte stark, vi lär oss av varandra. Jesper Ek, nominerad till årets talare 2019, var en av talarna som pratade om hur vi når lyckade resultat genom att jobba med våra medarbetare. Hans Thedin, gav oss en gripande historia kring hans möte med en ljusbåge.

Citat från deltagare:
”Dagens höjdare var nog Jim Wallenbergs framträdande. En både humoristisk och tankeväckande beskrivning av problemet med att få engagemang när det gäller ”tråkiga” ämnen som till exempel elsäkerhet och att följa regler och anvisningar…”


%d bloggare gillar detta: